Camp Vika

Camp Vika

35 treiningsheite hunder ligger utstrakt i den gamle hundegården til Christian Nilsen i Vika, Glomås. Vi har leid huset for en stund og det er fantastisk praktisk siden det tidligere har bodd hundekjørere her. Lyskastere mot hundegården, varm kjeller for tørking av seler, sokker og hundeklær (for det regner jaggu meg omtrent i ett sett). Det har vært gode treningsforhold med  noen fine grasveier.

Kjører gjennom Vika bilverksted

Vi hadde gledet oss til å kjøre den fine veien over til fjellkirka hvor utsikten er fantastisk og man kan se utover hele Røros, men halveis kjørt var veien borte….Et stort krater gapte opp mot oss og det var umulig å komme seg forbi eller rundt. Krateret strakk seg nesten 2 km nedover veien og minner om en usedvanlig regnfull sommer og høst.

Vannet har laget veien om til et elveleie

Jag elsker gamelt utstyr….så lenge det funker! Først gikk den ene firhjulingen kaputt, så røyk klutchen på Hiacen min ( resultat av missbruk av bil) og da jeg skulle kjøre Ladaen bort for å dra Hiacen til verkstedet klarte jeg å kjøre  i grøfta med gjørme som man synker langt ned i, og der stod vi….

Lada'n drar Hiacen over fjellet og ned til Røros på verkstedet

Hundene er kvikke og klin gærne etter all lemmen som rusler rundt i ørska. Det trengs ikke å snackes. Unghundene er fornøyde med å få gå i spann sammen med de voksne og vokser på det å få bli med rundt på nye plasser med nye erfaringer. Even sier; “Jeg synes unghundene er bedre enn de voksne jeg”.

Berserk og Sopin ser opp og fram mot sin første konkurranse sesong

Minto, stolt lemmen jeger

 

 

Dette innlegget ble publisert i Hundeløp. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Camp Vika

  1. vilde (hun jenta fra femundsløpet) sier:

    du er mitt store idol!
    minto er yndlingshunden min<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>